Kesätöihin OPlle

Haku OPn monipuolisiin kesätyötehtäviin on jälleen käynnissä - hae mukaan jo tänään! 

Tarjoamme jälleen tulevana kesänä maanlaajuisesti sadoille tulevaisuuden huippuosaajille mahdollisuuden ottaa uransa ensiaskeleet mielenkiintoisissa kesätyötehtävissä ammattilaistemme tukemana.

Tutustu OPn tarjoamiin kesätyömahdollisuuksiin Tuomaksen asiantuntevan opastuksen avulla!

OPn kesätyömahdollisuudet

Pääset tutustumaan ja hakemaan kesätyöpaikkoihimme ”Avoimet kesätyöpaikkamme”-kohdassa. Olemme jakaneet kesätyöpaikkamme keskusyhteisön, paikallisten osuuspankkien ja Pohjola Sairaalan ilmoituksiin. Huomioithan että pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Oulussa löytyy avoimia kesätyötehtäviä niin keskusyhteisössä kuin osuuspankeissa. Voit halutessasi hakea myös useampaan kesätyötehtävään, jolloin toivomme sinulta tehtäväkohtaisesti räätälöityjä hakemuksia.

Pääkaupunkiseudun (keskusyhteisö) monipuolisen tehtävätarjonnan vuoksi pyydämme sinua kohdistamaan hakemuksesi sinulle mielenkiintoisiin ja soveltuviin kesätyötehtäviin. Tutustuthan alta löytyviin tehtävärooleihin ennen hakemuksesi jättämistä.

Myynti, asiakaspalvelu ja taustatehtävät

Lue lisää

Varallisuudenhoito

Lue lisää

Pääomamarkkinat

Lue lisää

Lakiasiat

Lue lisää

Taloushallinto

Lue lisää

Kehittäminen ja Teknologiat

Lue lisää

Muut kesätyötehtävät

Lue lisää

Avoimet kesätyöpaikkamme

Uudistuva OP

OP on uuden tulevaisuutensa äärellä. Tulevaisuuden OP on monialainen palveluyritys, joka tuottaa ja kehittää modernien pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalvelujen lisäksi myös asumisen, liikenteen ja turvallisuuden palveluja yli neljälle miljoonalle asiakkaalle.

OP vahvasti arvoin johdettu osuustoiminnallinen toimija, joka tarjoaa asiakkailleen palveluja arkeen ja tukea elämän suuriin käänteisiin. Toimintaamme ohjaa ihmisläheisyys, yhdessä menestyminen ja vastuullisuus. Meille rohkeus tarkoittaa muutosvoimaa – yhdessä asiakkaidemme kanssa rakennamme uudenlaista OPta ja uutta Suomea.

Me näytämme suunnan. Ja siksi OP on Suomen kiinnostavin paikka olla töissä.